Vehicule Comerciale – Speciale / Agricole

Datorita varietatii mari a gamelor de lubrifianti si de fluide de specialitate pentru motoare si transmisii de Vehicule Grele, cum ar fi: Camioane, Autobuze/Autocare, Vehicule Agricole, Vehicule Speciale, precum si a modului specific de lucru cu flotele de vehicule din aceasta categorie, aceste produse nu exista in stocul nostru curent. Exista posibilitatea consultarii cataloagelor de produse de la Millers Oils, folosind link-urile de mai jos. Daca exista interes, putem discuta delaliile unui contract de furnizare, pe termen lung, pentru orice produs existent in programele de fabricatie de la Millers Oils.

Vehicule Comerciale

Millers Oils intelege nevoile companiilor de transport persoane, care opereaza cu termene exacte intr-o piata foarte competitiva, unde orice oprire neplanificata a oricarui vehicul genereaza costuri foarte mari.
Totodata pentru companiile de transport marfuri, care opereaza in conditii de trafic si relief variat, transportand uneori sarcini mari, cu costuri ale carburantilor in crestere si cerinte tot mai restrictive pentru emisiile de noxe, mentinerea profitabilitatii companiei si a functionarii parcului poate fi o adevarata provocare.

Pentru vehiculele si echipamentele care opereaza in afara drumurilor publice Millers Oils ofera deasemenea o gama completa de uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, vaseline, uleiuri hidraulice si produse pentru intretinere, dezvoltate special pentru utilizare in agricultura, uz forestier si pentru alte echipamente specializate.
Produsele Millers Oils asigura eficienta operationala si o lubrifiere optima pentru vehicule exploatate in conditii grele, oferind posibilitatea unor intervale de schimb de ulei crescute si reducerea perioadelor de stationare.

Shopping Cart
Scroll to Top