millers.ro

MOTO / ATV

Ulei Motor

Pentru gama Motociclete, Scutere si ATV performantele superioare incep cu utilizarea unor uleiuri cu proprietati si caracteristici de exceptie. Pentru a avea o functionare optima, utilizarea unui ulei de calitate superioara trebuie sa asigure mentinerea proprietatilor de lubrifiere atat la turatii normale de functionare, dar in special la turatii mari ale motorului si temperaturi ridicate de operare.
Millers Oils va ofera o gama completa de uleiuri, tratamente de carburant si produse de intretinere pentru toate formele de Motociclete, Scutere si ATV-uri. Utilizand tehnologii de aditivare de de ultima generatie Millers Oils asigura performante maxime cu produse care indeplinesc ultimele standarde si specificatii, oferind concomitent protectie maxima.

millers ulei moto

Utilizand gama de produse Millers Oils pentru Motociclete, Scutere si ATV veti avea cea mai placuta experienta de deplasare, o functionare sigura, performante maxime si, cel mai important, o protectie optima a vehiculului dumneavoastra.
Produsele sunt dezvoltate pentru acoperirea completa a gamei de vehicule, incepand cu motoare mici de Scutere si pana la motoarele mari V-Twin, de la vehicule de oras cu putere mica, pana la vehicule sport si de competitie, inclusiv motociclete cu ambreiaje umede. Gama Millers Oils acopera complet toate tipurile de motociclete.

Shopping Cart
Scroll to Top