Aplicatii Industriale

Datorita varietatii mari a gamelor de lubrifianti industriali si de fluide de specialitate, precum si modului specific de lucru cu unitatile de productie industriala, aceste produse nu exista in stocul nostru curent. Exista posibilitatea consultarii prealabile a cataloagelor producatorului Millers Oils, folosind link-urile de mai jos. Daca exista interes, putem discuta delaliile unui contract de furnizare, pe termen lung, pentru orice produs existent in programele de fabricatie de la Millers Oils.

Produse pentru Industrie

Avand in vedere experienta de peste 100 de ani acumulata in furnizarea de produse specifice pentru utilizare industriala, acoperind o mare varietate de nevoi de lubrifianti, de la mentenanta generala si uleiuri destinate cutiilor de viteze, cu aditivare pentru presiune extrema, pana la aplicatii speciale cu materiale complexe utilizate in industrii critice, cum ar fi productia aerospatiala.

Millers Oils intelege presiunile constante pe care le intampina clientii sai – reducerea costurilor, cresterea eficientei, reducerea duratelor opririlor neplanificate pentru reparatii si reducerea consumului de energie – toate acestea impreuna cu mentinerea unui mediu de lucru sigur pentru angajati. De aceea noi nu oferim doar o gama extinsa de lubrifianti industriali, ci asiguram un pachet complet de consultanta de specialitate, pentru a va degreva de problemele specifice productiei industriale si a oferi posibilitatea de a va concentra pe domeniul dumneavoastra de activitate.

Shopping Cart
Scroll to Top