VEHICULE CLASICE

Ulei Motor

Millers Oils produce o gama extinsa de uleiuri pentru motor, transmisii, tratamente de carburant si produse pentru intretinere destinata vehiculelor clasice si de epoca. Aceste produse sunt dezvoltate special pentru utilizare in vehicule clasice, de epoca si vehicule clasice sport.
Cu toate ca nu exista specificate perioade exacte de timp pentru vehicule de epoca si clasice, noi consideram urmatoarea clasificare:
Vehicule de Epoca: incepand cu finalul secolului 18 pana in 1940;
Vehicule Clasice: produse incepand cu 1940 pana in 1980 – 1990;
Vehicule Clasice Moderne: produse in perioada 1980 – 1990.

Uleiurile pentru autovehicule care indeplinesc specificatiile curente contin cele mai noi variante de uleiuri de baza si tehnologiile de aditivare dezvoltate in paralel. Datorita schimbarilor tehnologiei de rafinare a carburantilor si a evolutiei constructive a motoarelor, care au avut ca rezultat final cresterea puterii, aceste uleiuri destinate vehiculelor moderne nu sunt intotdeauna potrivite pentru vehicule fabricate inainte de anul 1990.
Millers Oils a dezvoltat o gama completa de produse destinata special vehiculelor clasice, utilizand tehnologiile de lubrifiere actuale integrate intr-o formula adaptata sa protejeze componentele si sa creasca performantele vehiculelor istorice.

Shopping Cart
Scroll to Top