millers.ro

AUTOTURISME si VEHICULE COMERCIALE USOARE

Millers Oils produce o gama completa de produse de inalta calitate precum: uleiuri de motor, uleiuri de transmisie, vaseline, tratamente si produse pentru intretinere destinate autovehiculelor si vehiculelor comerciale usoare.
Gamele de uleiuri de motor acopera nu doar cerintele producatorilor de vehicule moderne, dar in unele situatii chiar si nevoile individuale ale clientilor nostri.
Condusul in zilele noastre implica multe situatii complexe si din aceasta cauza avem solicitari variabile ale motorului. Millers Oils intelege situatii de la trafic intens cu utilizarea frecventa a sistemului Start-Stop, pana la situatii de deplasare la viteze ridicate in regim de autostrada.

ulei millers motor

Toate nevoile vehiculului dumneavoastra sunt asigurate utilizand gama completa de uleiuri de motor, uleiuri de transmisie si tratamente pentru carburant de la Millers Oils. Toate gamele de produse pentru autovehicule sunt dezvoltate in special pentru a asigura o performanta remarcabila in functionare, impreuna cu o protectie optima a componentelor.
Gamele de produse de la Millers Oils va asigura un set exclusiv de caracteristici si beneficii specifice produselor premium, cum ar fi: consum de carburant redus, consum redus de ulei, emisii de noxe scazute, costuri de intretinere optimizate, durata de utilizare crescuta pentru componente.

Shopping Cart
Scroll to Top