Analize de Laborator

Autovehicule - Analiza ulei de motor/transmisie

In mod uzual, uleiul este schimbat dupa un anumit interval de timp sau dupa parcurgerea unui anumit numar de kilometri. In functie de conditiile de trafic, stil de conducere, viteza medie de deplasare, calitatea carburantului utilizat, etc., de cele mai multe ori schimburile de ulei ar trebui efectuate cu mult mai repede decat recomanda producatorul vehiculului dumneavoastra. Testarea uleiului in laborator este un mod precis de a intelege exact starea tehnica a motorului dumneavoastra.
Utilizand doar 90 ml de ulei, analizele efectuate in laboratorul nostru va ofera informatii precise despre vascozitatea uleiului utilizat, nivelul de aditivare, nivelul de oxidare si/sau nivelul de contaminare. De asemenea veti avea detalii despre metalele uzate prezente in ulei, care va pot indica uzura prematura a anumitor componente din motorul sau cutia de viteze a vehiculului dumneavoastra. Pe baza analizelor efectuate, noi va putem consilia cand sa efectuati schiburile de ulei, folosind integral resursele uleiului folosit, astfel incat sa evitati defectiuni costisitoare datorate uzurilor acumulate.
Testarile de laborator se pot efectua pentru autovehicule cu benzina sau Diesel si/sau pentru orice tip de ulei si/sau fluid existent in vehiculul dumneavoastra.
Pentru informatii si/sau detalii suplimentare va stam la dispozitie in sectiunea Consultanta.

Vehicule Comerciale si Agricole/Speciale - Analiza ulei

Traseele lungi, conducerea cu opriri dese, in orice conditii atmosferice si incarcaturile maximale pot duce la uzura prematura a componentelor vehiculelor comerciale. Intr-o piata competitiva, cu termene exacte de livrare, orice oprire neplanificata a unui vehicul comercial are, in multe cazuri, un cost foarte mare.
La Millers Oils, noi oferim Testare si Analiza de uleiuri pentru toate vehiculele comerciale, ca parte a programului Protected by Millers Oils (Protejat de Millers Oils). Acest program va asigura urmatoarele beneficii:
• Monitorizarea continua a conditiei uleiului si a uzurii premature a pieselor din componentele vehiculelor dumneavoastra.
• Evitarea reparatiilor neplanificate (in afara mentenantei normale) si/sau a avariilor datorate contaminarii uleiurilor.
• Un istoric regulat al rezultatelor Analizelor de Ulei impreuna cu istoricul de Service complet pot creste semnificativ valoarea de vanzare a unui vehicul.
Testarile de laborator se pot efectua cu doar 90 ml de ulei, pentru orice tip de ulei si/sau fluid existent in vehiculul dumneavoastra.
Pentru informatii si/sau detalii suplimentare va stam la dispozitie in sectiunea Consultanta.

Analize de Ulei pentru domeniul Industrial

In multe aplicatii industriale, sistemele de ungere sunt umplute cu ulei si lasate sa functioneze, de cele mai multe ori, pentru o durata de un an, fara nici un alt schimb de ulei. Rulmentii, Cutiile Viteze, Actuatoarele, Supapele si Tijele Ejectoare pot incepe sa se uzeze sau sa se „lipeasca”, fara ca nimeni din departementul de Mentenanta sa afle.
Daca uleiul nu este testat in mod regulat, este absolut imposibil de stiut daca totul functioneaza optim, sau daca echipamentele sunt in pregul unor avarii neplanificate costisitoare.
Testarea frecventa a uleiului tine informat departamentul de Mentenanta atat despre conditia uleiului cat si despre conditia pieselor componente ale echipamentelor. Acest mod de lucru asigura o mentenanta preventiva planificata, optim alocata pentru afectarea minima a productiei – aceasta asigurand economii de bani si timp.

Testarile de laborator se pot efectua cu doar 90 ml de ulei, pentru orice tip de ulei si/sau fluid existent in echipamentul dumneavoastra.
Pentru informatii si/sau detalii suplimentare va stam la dispozitie in sectiunea Consultanta.

Rapoartele de laborator pot include informatii despre:

 

VASCOZITATE
Vascozitatea uleiului este cruciala pentru o lubrifiere optima; aceasta se poate mofica semnificativ datorita contaminarii si/sau oxidarii uleiului, si poate afecta major functionarea componentelor.

CONTAMINARE
Uleiul poate deveni contaminat datorita factorilor de mediu, cum ar fi apa, praful atmosferic, alte particule aflate in suspensie din aer sau chiar prin completarea cu alte tipuri de uleiuri.

METALE UZATE
Continutul de Metale Uzate din ulei (pulberi metalice aflate in suspensie in ulei) ofera o perspectiva nu doar asupra starii uleiului, ci si asupra uzurii pieselor metalice componente. Existenta in ulei a unor niveluri ridicate dintr-un anumit metel poate indica o uzura majora si chiar posibilitatea inlocuirii unei piese in curand.

NIVELURI DE ADITIVI
Aditivii de tip: anti-uzura, anti-coroziune, detergenti, etc. se epuizeaza in timp, pe masura ce isi indeplinesc scopul pentru care au fost adaugati in ulei. Verificarea nivelurilor de aditivi din ulei va asigura protectia pieselor dumneavoastra pe toata durata schimbului de ulei.

Shopping Cart
Scroll to Top